Pragma Helsinki on tänään 1–vuotias – onnea meille! Ensimmäinen vuosi on ollut ihana, haastava, kehittävä ja opettavainen. Kakkukahvit jouduimme siirtämään koronaepidemian takia pidemmälle tulevaisuuteen, mutta lanseerasimme juhlan kunniaksi ja vallitsevan tilanteen takia maksuttoman Tuottajaklinikan!

Pistikö korona suunnitelmat uusiksi? Oletko hukassa kaikkien uusien apurahojen sekä tuotanto- ja viestintäsuunnitelmien kanssa? Mietitkö mitä tehdä, kun kaikki kevään tulot menivät? Ei hätää, me pragmalaiset olemme täällä sinua varten. 

Olemme päättäneet avata maksuttoman virtuaalisen Tuottajaklinikan koko tanssin ja sirkuksen kentälle ainakin 30.4.2020 saakka. Tuottaja-klinikalla pyrimme vastaamaan mahdollisimman monipuolisesti teidän taiteilijoiden kysymyksiin ja auttamaan kaikessa missä apua tällä hetkellä kaikkein kipeimmin tarvitaan. 

Voit varata meiltä maksuttomia 45 minuutin mittaisia etäaikoja 6.4.2020 alkaen sähköpostilla. Kerrothan sähköpostissa muutamalla lauseella, mitä aihetta haluat käsitellä, jotta ehdimme valmistautumaan asiaasi ennen tapaamista. Tapaaminen voidaan järjestää Google Hangoutissa, Zoomissa tai Skypessä, mikä vain sinulle parhaiten sopii. 

Asioita, joissa voimme esimerkiksi olla avuksi:

 • Myynnin konsultointi. Nyt on loistava aika pistää myyntihommat kuntoon. Kaipaatko sparrausta esimerkiksi myynnin materiaalien sisällöissä vai haluaisitko ideoida ja pallotella myyntiin liittyvissä kysymyksissä kansamme? Ota rohkeasti yhteyttä niin potkaistaan aivoriihi käyntiin! 
   
 • Apurahakonsultointi. Nyt jos koskaan kannattaa valmistella hyvissä ajoin jo vaikka ensi syksyn apurahahakemuksia tai toimia ripeästi uusien koronahakujen kanssa. Tulevaan syksyyn saattaa kasaantua paljon töitä, joten ennakointi on nyt valttia. Valmistele hakemus, lähetä se meille ja me annamme vinkit sen kehittämiseen.
   
 • Strateginen suunnittelu. Kuinka toimintaa kannattaa nyt suunnitella ja mitä tulisi ottaa huomioon? Mitä voi tehdä ja mitä ei nyt kannata tehdä? Kerro ja kysy, me kuuntelemme ja vastaamme. 
   
 • Viestintäkonsultaatio. Kuinka sinun kannattaa tässä tilanteessa viestiä työryhmäläisillesi, asiakkaillesi, yhteistyökumppaneille ja rahoittajille? Soita ja me autamme!
   
 • Tuotantosuunnittelu. Listataan yhdessä tulevan tuotantosi tärkeimmät askeleet, jotta pääset kunnolla vauhtiin heti kun poikkeustilanne on ohi. 
   
 • Jotain muuta, mitä? Kerro sinä meille ja etsimme vastaukset myös muihin kysymyksiin. 

  Huomioithan sähköpostia lähettäessäsi, että myös me pragmalaiset teemme tällä hetkellä etätöitä kissojen, koirien ja lasten keskeltä. Vastaamme viesteihin tilanteesta riippuen noin 1–2 päivän kuluessa. 

  Odotamme innolla yhteydenottojanne – yhdessä tästäkin kummallisesta ja uudesta haasteesta selvitään!

Anni Hiekkala 
anni@pragmahelsinki.fi
+358 50 406 8516
Skype: Anni Hiekkala

Sanja Kulomaa
sanja@pragmahelsinki.fi
+358 50 337 1333
Skype: Sanja Kulomaa

Nea Granlund
nea@pragmahelsinki.fi
+358 40 723 9223
Skype: Nea Granlund