Salla Kurronen aloittaa 1.9. Pragma Helsingin uutena tuottajana

Kulttuurituottaja Salla Kurronen aloittaa Pragma Helsingin uutena tuottajana 1.9.2021. Ennen tähän tehtävään siirtymistä Salla on toiminut mm. Helsingin juhlaviikkojen vastaavana tuottajana sekä teatterifestivaali Baltic Circlen tuotantopäällikkönä.

“Sallan liittyminen Pragman remmiin on upea asia! Hänellä on paljon sellaista kokemusta ja osaamista, josta hyötyvät varmasti niin Pragma kuin kaikki Pragman asiakkaatkin tulevaisuudessa. Erityisesti Sallan tuntemus sirkuksen parista on meille äärimmäisen tärkeä lisä Annin siirtyessä uusiin tehtäviin. Uskon, että tämän henkilövaihdoksen myötä Pragman tulevaisuus on entistäkin valoisampi”, kommentoi Sanna Rekola.

Salla Kurronen on kulttuurituottaja (AMK), joka on erikoistunut esittävän taiteen, kaupunkitapahtumien ja festivaalien tuottamiseen vapaalla kentällä sekä erilaisissa kulttuuri- ja taideorganisaatioissa. Työkokemus niin Baltic Circle -festivaalin tuotantopäällikkönä, Juhlaviikkojen tuotantotiimissä kuin useiden esittävän taiteen ryhmien kanssa on tehnyt Sallasta tuotannon ammattilaisen, joka vie projektin kuin projektin alusta loppuun päämäärätietoisesti. Suomen ulkopuolella hän on kiertänyt festivaaleja ja tapahtumia yhdessä englantilaisen Architects of Air -ryhmän kanssa, luoden immersiivisiä valoveistoksia erilaisiin kaupunkitiloihin.

Syyskuun alusta alkaen Sallan tavoittaa sähköpostitse osoitteesta salla@pragmahelsinki.fi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s