Tuottaja Mape Kuusela liittyy Pragma Helsingin tiimiin 21.2.2022 alkaen.

Mape on kulttuuri- ja tapahtumatuotannon ammattilainen, joka on työskennellyt erityisesti isojen festivaalien, kaupunkitapahtumien, esittävien taiteiden sekä  laajojen verkostoprojektien parissa myynnin, viestinnän ja tuotannon tehtävissä.  Vahvat projektinhallintataidot omaava Mape syttyy myynnistä, asiakasrajapinnasta työskentelemisestä, uusista ilmiöistä ja taloushallinnosta. Esittävien taiteiden lisäksi Mapen sydän sykkii erityisesti omille musiikkiprojekteille, maailman talouden seuraamiselle ja kirppisaarteiden etsimiselle.

Ensi viikosta alkaen Mapen tavoittaa sähköpostitse osoitteesta mape@pragmahelsinki.fi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s