Salla Kurronen aloittaa 1.9. Pragma Helsingin uutena tuottajana

“Sallan liittyminen Pragman remmiin on upea asia! Hänellä on paljon sellaista kokemusta ja osaamista, josta hyötyvät varmasti niin Pragma kuin kaikki Pragman asiakkaatkin tulevaisuudessa.” Lue lisää.

Kekäläinen & Company, Johanna Nuutinen +CO, Carl Knif Company and Nuua got selected for Performing HEL 2021

The programme for Performing HEL 2021 has been released and four of Pragma’s clients got selected for the official progamme of the showcase. Read more.

Kuva: Uupi Tirronen

Apurahat – pakkopullaa vai luovaa ongelmanratkaisua

“Mielestäni paras hakemus syntyy tuottajan ja taiteilijan välisenä yhteistyönä. Tällöin kumpikaan näkökulma ei huku toisen alle. Toteuttamiskelpoisuus on vain yksi hyvän hakemuksen tärkeimmistä ominaisuuksista – yhtä tärkeää on, että taiteilijan ääni kuuluu selvästi. Liian pragmaattinen teksti ei aina ole hyvä.”

Apurahakoneeksikin tituleerattu Anni Hiekkala kirjoitti ajatuksiaan blogiin. Lue koko juttu tästä.

Pragmalle erityisavustus kulttuuriviennin edistämiseen

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi Pragma Helsingin ja sen asiakkaiden kansainvälisen viennin ja brändin kehittämishankkeeseen 45 000 euroa vuosille 2020-21.
Lue lisää.

Terveiset Tuottajaklinikalta!

Pragman Tuottajaklinikka on tarjonnut huhtikuun ajan 45 minuutin pituisia maksuttomia tapaamisaikoja kaikille tanssi- ja sirkustoimijoille. Tavoitteemme on ollut tukea taiteilijoita siinä, missä he itse kaikkein eniten kokevat tarvitsevansa tällä hetkellä apua. Mistä kaikesta klinikalla on puhuttu ja mitä seuraavaksi?
Lue lisää

Taiteilija, olemme täällä sinua varten

Pistikö korona suunnitelmat uusiksi? Oletko hukassa kaikkien uusien apurahojen ja tuotanto- ja viestintäsuunnitelmien kanssa? Mietitkö mitä tehdä, kun kaikki kevään tulot menivät? Ei hätää, me pragmalaiset olemme täällä sinua varten.
Lue lisää

This image has an empty alt attribute; its file name is bw-nea_2019_c2a9uupitirronen-mv-1.jpg
Kuva: Uupi Tirronen

Pragma Helsinki mukana 4.2. järjestettävässä Tuottajapäivässä

Pragma Helsinki on osana Tuottajapäivän ohjelmaa kertomassa sirkuksen ja tanssin välittäjäportaan kehittämishankkeesta.
Read more

Pragma Helsinki juhlii syntymäpäiviään

Kurkkaa tästä kuinka juhlimme merkkipäiväämme!

Kuva: Uupi Tirronen

Agentti Granlund ja lupa myydä

“Esittävän taiteen myynti on ennen kaikkea henkilökohtaista myyntiä, joka lähtökohtaisesti perustuu agentin omien kontaktiverkostojen kasvattamiseen ja hallintaan.”

Pragman Nea kirjoitti ajatuksiaan blogiin ensimmäisen esittävän taiteen myyntipalvelun perustamisesta ja kehittämisestä Suomeen. Lue koko juttu.

Kuva: Annika Rousu

Tuottajan työnkuvaa kehittämässä

“Tähän mennessä olemme purkaneet atomeiksi tuottajan työtä – sitä miten työtä on aiemmin tehty, ja sitä, miten tulevaisuudessa voisi olla järkevää ja kestävää toimia.”
Read more